44 відгуків
+380 (67) 199-92-97Зателефонувати
F.L.P.

KEVLAR OPA 0520 - РЕВОЛЮЦІЙНИЙ ПРОДУКТ ВІД ЛАБОРАТОРІЇ TEKNOCOATING LAB

KEVLAR OPA 0520 - РЕВОЛЮЦІЙНИЙ ПРОДУКТ ВІД ЛАБОРАТОРІЇ TEKNOCOATING LAB

Ні для кого не секрет, що захист початкового зовнішнього вигляду виробу є основним завданням лаку або фарби. І часто при неправильному виборі системи фарбування або самих матеріалів йдуть збитки, як на лаки, так і на вироби, які потім треба реставрувати.

Лак KEVLAR OPA 0520 від лабораторії Tecnocolor LAB  – продукт, який на крок попереду від стандартного набору складових в паркетних лаках у постачальників ЛКП. В результаті досліджень і розробок лабораторії з'явився інноваційний технологічно просунутий продукт, який є частиною широкої гами продукції компанії Tecnocoatings.

Лак KEVLAR OPA 0520 призначений для обробки поверхонь, схильних до високих механічних навантажень. Твердість верхнього шару покриття дозволяє застосувати лак на такі конструкції: сходи, стільниці, паркет, барні стійки тощо

Даний лак здатний задовольнити високі вимоги вибагливого клієнта, якому потрібен продукт з високими хіміко-фізичними характеристиками. У складі KEVLAR OPA 0520 містяться мікрочастинки кевлара – матеріалу, який використовують у військових цілях для виготовлення шоломів і бронежилетів.

Лак имеет довольно простую схему нанесения:  OPA 0520 + отвердитель ARD 356 (20%) + растворитель DZ 7716 (20-30%) в два слоя с промежутком в 2 часа после первого и 3 часа после второго слоя для складирования, с расходом 100-120 грамм/м2 за один рабочий проход. Уже через 48 часов мы получаем поверхность, которая имеет твердость 6Н – это результат, который можно сравнить с использованием УФ материалов.

Лак KEVLAR OPA 0520 – революционный продукт по своим исключительным характеристикам:

- скорость и простота нанесения

- стойкость к пожелтению

- исключительная твердость 6Н

- мягкость на касание

- не потребує окремих грунтах, оскільки використовується як грунт-лак в одному.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner